Yayınlanan mesajda şu ifadeler yer aldı:

İndirimli fiyatlar ile dünyayı keşfedin

CTATCAʹdan 20 Ekim mesajı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti hava trafik kontrolörleri sendikası (CTATCA) hava trafik kontrolörleri gününü kutladı.

Yayınlanan mesajda şu ifadeler yer aldı:

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti hava trafik kontrolörleri sendikası olarak tüm meslektaşlarımızın, 20 Ekim Dünya Hava Trafik Kontrolörleri Gününü kutlar, ileriki çalışma hayatlarında sağlık, başarı ve mutluluğun kendileri için daim olmasını dileriz. Hava trafik kontrol özveri demek, fedakârlık demek, en önemlisi bir bütün olarak takım halinde koordineli olarak çalışabilmek demek. Çok derğerli yolcularımızın ve uçuş ekiplerimizin emniyetini, can güvenliğini sağlayabilmek için, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti hava trafik kontrolörleri olarak Türkiyedeki meslektaşlarımızla birlikte büyük bir fedakârlık ve özveri örneği göstererek, bir uyum içerisinde canla, başla ve fedakârca çalışmaktayız.

Omuzlarında bu kadar ağır yük taşıyan ve belkide çoğu kimse tarafından varlığından bir harber olunan bu gizli kahramanların, yani bizlerin takdir edilmek, biraz da hatırlanmak ve sevinmek için tek bir özel günümüz var, 20 Ekim Dünya Hava Trafik Kontrolörleri Günü. Bugün bizim günümüz, bugün tüm dünyadaki hava trafik kontrolörlerinin günü.

Tekrardan KKTC hava trafik kontrolörleri sendikası olarak, tüm Türkiyedeki ve dünyadaki hava trafik kontrolörlerinin gününü en derin ve içten duygularımızla kutlar, bu mutlu ve özel günde tüm meslektaşlarımıza ileriki çalışma hayatlarında başarılarının daim olmasını dileriz.

Dünyada Görülecek Çok Şey Var!

Yeni yerler keşfetmek ister misiniz?
Whatsapp Hattı
Alo Bilet