Antalya

İndirimli fiyatlar ile dünyayı keşfedin

Ankara - Antalya Uçak Bileti

Antalya Hakkında / Antalya Uçak Bileti / Antalya Online Uçak Bileti / Antalya Uçak Seferleri

 

Türkiye'nin dünyaca ünlü tanınmış turistik şehri aynı zamanda 1 milyonu aşkın nüfusuyla da büyükşehirlerinden bir tanesidir. Akdeniz Bölgesi'nde yer alan Antalya'da, Akdeniz iklimi hüküm sürer. Yazları sıcak ve kurak kışları ılık ve yağışlıdır. Yaz mevsimi uzun sürdüğü için otelcilik çok gelişmiştir. Özellikle Belek, Kemer, Alanya, Side, Tekirova, Kaş ve Kalkan gibi ilçelerde büyük 5 yıldızlı ve konforlu yüzlerce otel bulunur. Kent merkezine 10 km. mesafede Antalya Uluslararası Havalimanı bulunur. Şehir merkezine otobüs ve taksiyle ulaşım sağlanır. Diğeri ise Alanya Gazipaşa'da bulunur ve küçük bir havalimanıdır. Buradan da kent merkezine taksi ya da havayolu firmalarının servisleriyle ulaşım sağlanır. Antalya'da turizmin yanı sıra özellikle sera tarımcılığı çok gelişmiştir. Yine golf ve devre arasında ise futbol kulüplerinin tercih ettiği oteller bulunur.

Antalya ayrıca Uluslararası Aspendos Opera ve Bale, Antalya Altın Portakal Film festivallerine de ev sahipliği yapmaktadır. Kent içerisinde tramvay ile de ulaşım sağlanmaktadır. Akdeniz Üniversitesi ile vakıf üniversitelerinden Alanya Hamdullah Emin Paşa ve Uluslararası Antalya Üniversiteleri eğitim vermektedir.
 
 
En Uygun Antalya Uçak Bileti
 
Ankara Antalya'ya en uygun uçak bileti www.bilet11.com da bulabilirsiniz. www.bilet11.com en ucuz en uygun uçak biletlerini sizler için tek bir ekranda sıralıyor. www.bilet11.com internet sitesisinden Ankara - Antalya uçak bileti satın alabilirisniz. Telefonla uçak bileti satın almak için 444 34 97 yada 0 212 603 53 00 nolu çağrı merkezini ücretsiz arayabirsiniz.

 

Antalya Havalimanı / Antalya Airport

 

Antalya Havalimanı, Türkiye'nin Akdeniz kıyısıdaki başlıca turizm ve tatil merkezi olan Antalya'nın şehir merkezinin 10 km. doğusunda yer almaktadır. Büyük ve modern havalimanı, özellikle yaz aylarında Türkiye'nin güney sahillerine gelen milyonlarca yerli ve yabancı turisti ağırlamaktadır. Yolcu trafiğine göre Avrupa'nın en kalabalık havalimanları listesine göre Avrupa'nın 14. en yoğun havalimanıdır. Türkiye'deki Havaalanları İstatistiklerinin 2015 verilerine göre, toplam yolcu trafiği bakımından üçüncü havalimanıdır.

 

Antalya Havalimanı'ndan Gerçekleşen Uçuş Seferleri / Antalya'dan Uçan Havayolları / Antalya Uçak Seferleri

 

Sun Express Antalya Seferleri
İstanbul, Adana, Diyarbakır,
Pegasus Havayolları Antalya Seferleri
İzmir, Gaziantep, Bodrum,
AnadoluJet Antalya Seferleri
Trabzon, Ankara
 
Antalya Uçuş Süreleri
 
Şehir Süre
Antalya İstanbul 1 saat 00 dk
Antalya Ankara 1 saat 10 dk
Antalya Izmir 1 saat 10 dk
Antalya Adana 1 saat 20 dk
Antalya Gaziantep  1 saat 10 dk
Antalya Bodrum 0 saat 50 dk
Antalya Trabzon 1 saat 40 dk

Dünyada Görülecek Çok Şey Var!

Yeni yerler keşfetmek ister misiniz?
Whatsapp Hattı
Alo Bilet