İzmir

İndirimli fiyatlar ile dünyayı keşfedin

Ankara - İzmir Uçak Bileti

İzmir Hakkında / İzmir Uçak Bileti /İzmir Online Uçak Bileti / İzmir Uçak Seferleri
 
İzmir, yaklaşık 3 milyon 600 binlik nüfusuyla Türkiye'nin 3. büyük şehridir. İzmir limanı ve sanayisiyle önemli bir şehir olmasının yanı sıra Çeşme, Selçuk, Foça gibi ilçeleriyle turizm açısından da popüler bir kentimizdir. İzmir aynı zamanda Türkiye'nin en köklü fuarlarından İzmir Enternasyonal Fuarı'na da ev sahipliği yapmaktadır.
 
Ilıman bir iklime sahip İzmir'de, yazlar sıcak ve kurak, kışlar ise ılık ve yağışlı geçer. Kentte havalimanından şehrin bazı bölgelerine metro bağlantısı vardır. Metro seferleri Aliağa'dan başlayıp havalimanını da içine alarak Torbalı'ya kadar sürmektedir. Çeşme otobanının yapımıyla Çeşme ve Alaçatı'nın popülaritesi artmıştır. Alaçatı uluslararası sörf organizasyonlarına da ev sahipliği yapmaktadır. Kentte Saat kulesi, Asansör, Kordon Boyu, Kültür Park gibi yerler gezilebilir. Ancak tarihe meraklıysanız Selçuk ilçesindeki Efes Harabeleri ve Meryem Ana evi önemli kültür merkezlerimizden biridir.
 
Kentte 9 Eylül, Ege, İzmir İleri Teknoloji, İzmir Ekonomi, Yaşar, İzmir, Gediz, Katip Çelebi ve Şifa Üniversiteleri olmak üzere 9 tane üniversite bulunur. İzmir'de toplam 30 ilçe vardır bunlardan 21'i büyükşehre bağlıdır. Aliağa, Bornova, Karşıyaka, Selçuk, Torbalı, Menemen, Urla, Buca, Balçova, Bayındır, Konak, Kemalpaşa, Çiğli, Foça, Gaziemir, Urla, Narlıdere, Seferihisar, Bayraklı, Güzelbahçe, Karabağlar bu ilçeler Büyükşehir'e bağlıdır. Diğerleri ise Çeşme, Bergama, Dikili, Tire, Ödemiş, Kiraz, Karaburun, Kınık, Beydağ ilçeleridir.
 
En Uygun İzmir Uçak Bileti
 
İstanbul İzmir'e en uygun uçak bileti www.bilet11.com da bulabilirsiniz. www.bilet11.com en ucuz en uygun uçak biletlerini sizler için tek bir ekranda sıralıyor. www.bilet11.com internet sitesisinden İstanbul - İzmir uçak bileti satın alabilirisniz. Telefonla uçak bileti satın almak için 444 34 97 yada 0 212 603 53 00 nolu çağrı merkezini ücretsiz arayabirsiniz.

 

Adnan Menderes Havalimanı / Adnan Menderes Airport

İzmir Adnan Menderes Havalimanı, (IATA: ADB, ICAO: LTBJ), Türkiye'nin İzmir iline hizmet veren uluslararası havalimanı. Şehir merkezinin 14 km (8,7 mi) güneyinde, Gaziemir ilçe sınırları içindedir. Adını 1950-1960 yılları arasında başbakanlık yapan Adnan Menderes'ten (1899-1961) almaktadır. Havalimanının sahibi Devlet Hava Meydanları İşletmesi iken işletmecisi TAV Havalimanları'dır.

2014 yılında 10.970.663 yolcu ve 81.756 uçak trafiğine ev sahipliği yapan Adnan Menderes Havalimanı, ülkenin en işlek beşinci havalimanıdır. Kargo trafiği bakımından ise 23.043 ton ile ülkedeki havalimanları arasında üçüncü sıradadır.

 

İzmir Havalimanı'ndan Gerçekleşen Uçuş Seferleri / İzmir'den Uçan Havayolları / İzmir Uçak Seferleri

SunExpress İzmir Seferleri
İstanbul, Adana, Gaziantep, Antalya, Diyarbakır,
Pegasus Havayolları İzmir Seferleri
Ankara,
AnadoluJet İzmir Seferleri
Trabzon,
 
İzmir Uçuş Süreleri
 
Şehir Süre
İzmir İstanbul 1 saat 10 dk
İzmir Ankara 1 saat 00 dk
İzmir Antalya 1 saat 10 dk
İzmir İzmir 1 saat 30 dk
İzmir Adana 1 saat 20 dk
İzmir Gaziantep  1 saat 50 dk
İzmir Trabzon 1 saat 20 dk

Dünyada Görülecek Çok Şey Var!

Yeni yerler keşfetmek ister misiniz?
Whatsapp Hattı
Alo Bilet