İstanbul

İndirimli fiyatlar ile dünyayı keşfedin

Entebbe - İstanbul Uçak Bileti

İstanbul Hakkında / İstanbul Uçak Bileti / İstanbul Online Uçak Bileti / İstanbul Uçak Seferleri

 

İstanbul'un 14 milyon nüfüsu ile Türkiye'nin en kalabalık ve gelişmiş şehridir. İki kıta'nın üzerine kurulmuş Avrupa Yakası ve Asya Yakası olup Asya Yakası aynı zamanda Anadolu Yakası'da denir. Ve bu iki Yaka'nın arasında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Boğaziçi Köprüsü ile bağlantı kurulur. Ayrıca 3. Köprünün (Yavuz Sultan Selim) yapımına başlanmıştır. İki Yaka arasında denizin altından geçen Marmaray isimli Tren ulaşım'ı da bulunmaktadır. Kent'te yine iki Yaka arasında vapur ve araç vapurları ile ulaşım sağlanabilir. Dünya'nın en eski kentlerin'den birisi olan İstanbul sırası ile Roma, Doğu Roma ve Osmanlı İmparatorluğuna Başkent'lik etmiştir. Bu yüzden çok sayıda tarihi eserler bulunmakta. İstanbul Şehrin'de SultanAhmet, Eyüp, Dolmabahçe Sarayı, Haliç, Ayasofya, Süleymaniye Camileri, Arkeoloji Müzesi, Topkapı Sarayı, Bağdat Caddesi, Beyoğlu İstiklal Caddesi, Taksim Meydanı, Su Kemerleri, Taksim Meydanı, Fener Kum Patrikhanesi, Galata Kulesi, Rumeli Hisarı, Yerebatan Sarayı, Yüzlerce Cami'ler ve Kilise'ler gezilebilir.

Farklı inanç grubların'dan insanların yaşandığı İstanbul şehrin'de 3 adet semavi din'e ait ibadethaneler bulunmakta. İstanbul'un gözde yeri Boğaziçidir. Kent'in ortasın'dan akıp geçen boğaz'ın güzelliklerine tekne turu yaparak görebilirsiniz. Kent genel olarak Akdeniz ve Karadeniz iklim kuşağı'nın etkisi altındadır. Ilıman bir bölge'dir. Şehir'de Biri Avrupa Yakası diğeri Anadolu Yakasında bulunan iki adet havalimanı ulaşımı vardır. Avrupa Yakası'ndaki Atatürk Havalimanı'na Metro,Taksi, Otobüs ve Deniz Otobüs'ü ile ulaşım vardır. Anadolu Yakas'ındaki Sabiha Gökçen Havalimanı'na Taksi, Otobüs ve Deniz Otobüs'ü ile ulaşım sağlanabilir. Kent'te Metro, Taksi, Metrobüs, Otobüs ve Dolmuşlarla'da ulaşım sağlayabilirsiniz. İstanbul'a bağlı ilçeler : Adalar, Avcılar, Bakırköy, Beyoğlu, Yenibosna, Beylikdüzü, Florya, Güngören, Ataşehir, Büyükçekmece, Sancaktepe, Pendik, Sarıyer, Zeytinburnu, Kadıköy, Kağıthane, Maltepe, Küçükçekmece, Şile, Üsküdar, Arnavutköy, Beykoz, Bağcılar, Bahçelievler, Silivri, Tuzla, Başakşehir, Beşiktaş, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Bayrampaşa, Eyüp, Sultanbeyli, Sultangazi, Fatih, Gaziosmanpaşa, Kartal, Şişli

 
En Uygun İstanbul Uçak Bileti
 
Entebbe İstanbul'a en uygun uçak bileti www.bilet11.com da bulabilirsiniz. www.bilet11.com en ucuz en uygun uçak biletlerini sizler için tek bir ekranda sıralıyor. www.bilet11.com internet sitesisinden Entebbe - İstanbul uçak bileti satın alabilirisniz. Telefonla uçak bileti satın almak için 444 34 97 yada 0 212 603 53 00 nolu çağrı merkezini ücretsiz arayabirsiniz. 
 
Atatürk Havalimanı / Atatürk Airport
 
Atatürk Havalimanı (IATA:: IST, ICAO: LTBA) veya eski adı ile Yeşilköy Havaalanı'dır. İstanbul'un Avrupa Yakası'nda bulunan uluslararası havalimanı, 1900'lerin başında Türkiye'de ilk hava ulaşımının başladığı yer olan Atatürk Havalimanı, 1953 yılında uluslararası hava trafiğine açılmıştır. 29 Temmuz 1985 tarihinde adı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün soyadı verilerek, Atatürk Uluslararası Havalimanı olarak Değiştirilmiştir
 
2014 yılı istatistiklerine göre dünyanın 13. en yoğun yolcu trafiğinin olduğu havalimanıdır, Türkiye'deki istatistiklerine göre ise toplam yolcu trafiği bakımından birinci havalimanıdır. Günlük ortalama 1100 uçağın kullandığı havalimanı, Avrupa'nın en önemli transit yolcu havalimanları arasında bulunmaktadır. Meydana iniş yapan ve meydandan havalanan uçak sayısı, 14 Mayıs 2015'te 1375 ile (Her 62,83 saniyede bir uçak iniş ya da kalkışı) tüm zamanların rekorunu kırdı.
 
Sabiha Gökçen Havalimanı / Sabiha Gökçen Airport
 

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (IATA: SAW,ICAO:LTFJ) Pendik ilçesi sınırlarında inşa edilen İstanbul'un 2. havalimanı. Havalimanı ismini, dünyanın ilk kadın savaş pilotu ve Türkiye'nin ilk kadın pilotu olan Sabiha Gökçen'den almıştır. Havalimanının temeli Şubat 1998 tarihinde atılmış, Ocak 2001 tarihinde bitirilen havalimanı toplam 550 milyon USD'ye mal olmuştur.

Havalimanı, Malaysia Airports tarafından işletilmektedir. Yer hizmetleri, operasyon, kargo ve güvenlik işlemleri kısa adı ISG olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş. tarafından yürütülmektedir. Türkiye'deki Havaalanları İstatistiklerinin 2015 verilerinde göre, toplam yolcu trafiği bakımından ikinci havalimanıdır.

 
İstanbul Havalimanı'ndan Gerçekleşen Uçuş Seferleri / İstanbul'dan Uçan Havayolları / İstanbul Uçak Seferleri

 

AtlasGlobal Havayolları İstanbul Seferleri
Londra,
Aegean Havayolları İstanbul Seferleri
Roma,
Pegasus Havayolları İstanbul Seferleri
Ankara, Trabzon, Adana, Diyarbakır, Gaziantep,
Frankfurt, Amsterdam
Ukraine Intl Havayolları İstanbul Seferleri
Paris,
Etihad Airways İstanbul Seferleri
Dubai,
Onur Air  İstanbul Seferleri
Gaziantep,
Air Moldova Havayolları İstanbul Seferleri
Dublin,
SunExpress İstanbul Seferleri
Antalya, İzmir,
Türk Hava Yolları İstanbul Seferleri
Bodrum,
Aeroflot Havayolları İstanbul Seferleri
Şikago,
 
İstanbul Uçuş Süreleri
 
Şehir Süre
İstanbul Adana 1 saat 20 dk
İstanbul Ankara 1 saat 10 dk
İstanbul Antalya 1 saat 00 dk
İstanbul Bodrum 1 saat 30 dk
İstanbul Gaziantep 1 saat 40 dk
İstanbul Trabzon 1 saat 40 dk
İstanbul İzmir 1 saat 10 dk

Dünyada Görülecek Çok Şey Var!

Yeni yerler keşfetmek ister misiniz?
Whatsapp Hattı
Alo Bilet