Gaziantep

İndirimli fiyatlar ile dünyayı keşfedin

İstanbul - Gaziantep Uçak Bileti

Gaziantep Hakkında / Gaziantep Uçak Bileti / Gaziantep Online Uçak Bileti / Gaziantep Uçak Seferleri
 
Gaziantep son yıllarda hızlı sanayi büyümesiyle dikkat çeken bir ilimizdir. 1 milyon 800 bini bulan nüfusuyla da Güney Doğu Anadolu bölgemizin en kalabalık ilidir. Kara ve Akdeniz iklimi karışımı bir iklimi vardır. Yazları sıcak ve kurak kışları ise soğuk hava görülür. Gece ve gündüz sıcaklıkları çok farklıdır.
Kentte Antep Kalesi, Bakırcılar Çarşısı, Mozaik Müzesi, Ömeriye Camisi ve Hayvanat Bahçesi [BC1] gezilebilen yerler arasında yer alır. Hayvanat Bahçesi Türkiye'nin en büyük hayvanat bahçesidir. Yemekleri özellikle de kebabı ve baklavasıyla ünlü Gaziantep'te, kent merkezinde ün yapmış lokantalar bulabilirsiniz. Gaziantep Oğuzeli Havalimanı şehre yaklaşık 20 km. uzaklıktadır. Buradan yurtiçinin yanı sıra Almanya, Hollanda ve Fransa'ya da direkt uçak seferleri bulunur. Kent merkezine belediye otobüsü, HAVAŞ ya da taksi ile ulaşım sağlanır. Bu kentte Gaziantep, Hasan Kalyoncu ve Zirve Üniversiteleri eğitim vermektedir.
Gaziantep'e bağlı ilçeler ise şunlardır: Araban, Karkamış, Nizip, Yavuzeli, İslahiye, Şahinbey, Şehit Kamil, Oğuzeli, Nurdağı.
 
En Uygun Gaziantep Uçak Bileti
 
İstanbul Gaziantep'e en uygun uçak bileti www.bilet11.com da bulabilirsiniz. www.bilet11.com en ucuz en uygun uçak biletlerini sizler için tek bir ekranda sıralıyor. www.bilet11.com internet sitesisinden İstanbul - Gaziantep uçak bileti satın alabilirisniz. Telefonla uçak bileti satın almak için 444 34 97 yada 0 212 603 53 00 nolu çağrı merkezini ücretsiz arayabirsiniz.

 

Oğuzeli Havalimanı / Oğuzeli Airport

 

Gaziantep Oğuzeli Havalimanı, (IATA: GZT , ICAO: LTAJ) Oğuzeli ilçe sınırları içinde bulunup, Gaziantep şehrinin 20 km güneydoğusunda yer almaktadır. Sivil kategoride olan Gaziantep Oğuzeli Havalimanı uluslararası uçuşlara da açıktır. 1976'da hizmete giren havalimanï, 1998'den 2006'ya kadar süren yenileme sürecinde pisti ile yolcu terminalleri genişletilerek uluslararası havalimanı statüsüne getirildi. Pist boyutları 3000x48, 3000x30'dur. Pistin kaplama cinsi betondur. Yolcuya açık alanlar 5799 m² olup, otopark araç kapasitesi 400'dür.

 

Gaziantep Havalimanı'ndan Gerçekleşen Uçuş Seferleri / Gaziantep'ten Uçan Havayolları / Gaziantep Uçak Seferleri

 

Pegasus Havayolları Gaziantep Seferleri
Bodrum,
Türk Hava Yolları Gaziantep Seferleri
İstanbul,
AnadoluJet Gaziantep Seferleri
Ankara, İzmir, Antalya, Trabzon, Diyarbakır,
 
Gaziantep Uçuş Süreleri
 
Şehir Süre
Gaziantep İstanbul 1 saat 40 dk
Gaziantep Antalya 1 saat 10 dk
Gaziantep Izmir 1 saat 50 dk
Gaziantep Adana 0 saat 50 dk
Gaziantep Ankara 1 saat 00 dk
Gaziantep Bodrum 1 saat 40 dk
Gaziantep Trabzon 1 saat 30 dk

Dünyada Görülecek Çok Şey Var!

Yeni yerler keşfetmek ister misiniz?
Whatsapp Hattı
Alo Bilet