Hakkari

İndirimli fiyatlar ile dünyayı keşfedin

İstanbul - Hakkari Uçak Bileti

Hakkari Hakkında / Hakkari Uçak Bileti / Hakkari Online Uçak Bileti / Hakkari Uçak Seferleri

Türkiye'nin en doğusunda bulunan kentlerden birisi olan Hakkari, tarihi binlerce yıl öncesine dayanan çok eski bir yerleşim yeri. Tarih boyunca Persler, Sasaniler ve Osmanlı Devleti gibi farklı devletlerin egemenlik kurduğu kentte bu kültürlerin izini sürmek mümkün.

Karasal bir coğrafyanın hakim olduğu Hakkari'de karasal iklim hakim. Yazları sıcak ve kurak, kışları ise genellikle soğuk ve kar yağışlı geçiyor. Kente ister karayolu isterseniz de havayolu ile ulaşım mümkün. Ayrıca demiryolu ile Van'a kadar gelerek buradan kısa sürede kente ulaşabilirsiniz. Sert iklim koşulları nedeniyle Hakkari'yi ziyaret etmek için en uygun dönemse ilkbahar ve yaz ayları.

 

En Uygun Hakkari Uçak Bileti
 
İstanbul Hakkari'ye en uygun uçak bileti Bilet11.com da bulabilirsiniz. Bilet11.com en ucuz en uygun uçak biletlerini sizler için tek bir ekranda sıralıyor. Bilet11.com internet sitesisinden İstanbul - Hakkari uçak bileti satın alabilirisniz. Telefonla uçak bileti satın almak için 444 34 97 yada 0 212 603 53 00 nolu çağrı merkezini ücretsiz arayabirsiniz.

 

Selahaddin Eyyubi Havalimanı / Selahaddin Eyyubi Airport

Hakkâri Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı, (IATA: YKO, ICAO: LTCW), Türkiye'nin Hakkâri iline hizmet veren havalimanı. Yüksekova ilçe sınırları içindedir. İki yıl gecikmeyle 2015 yılında açılan havalimanına Kürt kökenli Müslüman lider Selahaddin Eyyubi'nin adı verildi. Yapımı beş yıl sürdü ve ₺102 milyon harcandı.

 

Hakkari Havalimanı'ndan Gerçekleşen Uçuş Seferleri / Hakkari'den Uçan Havayolları / Hakkari Uçak Seferleri

 

AnadoluJet Hakkari Seferleri
İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Trabzon, Adana, Gaziantep, Bodrum
 
Hakkari Uçuş Süreleri
 
Şehir Süre
Hakkari İstanbul 1 saat 40 dk
Hakkari Ankara 1 saat 50 dk
Hakkari Antalya 1 saat 20 dk
Hakkari Izmir 1 saat 50 dk
Hakkari Adana 1 saat 30 dk
Hakkari Gaziantep  1 saat 00 dk
Hakkari Bodrum 1 saat 40 dk
Hakkari Trabzon 1 saat 00 dk

 

Dünyada Görülecek Çok Şey Var!

Yeni yerler keşfetmek ister misiniz?
Whatsapp Hattı
Alo Bilet