Kahramanmaraş

İndirimli fiyatlar ile dünyayı keşfedin

İstanbul - Kahramanmaraş Uçak Bileti

Kahramanmaraş Hakkında / Kahramanmaraş Uçak Bileti / Kahramanmaraş Online Uçak Bileti / Kahramanmaraş Uçak Seferleri

 

İstiklal madalyalı şehirlerimizden olan Kahramanmaraş, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin yaklaşık 1.065.000'lik nüfusu ile en kalabalık şehirlerinden biridir.

Kahramanmaraş konum olarak farklı bölgelerin kesişme noktasında yer aldığından dolayı ikliminde de çeşitlilik görülür. Genel iklim olarak karasal ile Akdeniz iklimi arasında geçiş iklimi yaşandığını söyleyebiliriz. Kışları özellikle güney kesimlerde daha ılıman geçer. Yazları sıcaklık zaman zaman 30 °C'nin üstüne çıkmaktadır.

Kahramanmaraş konumu itibariyle çok sayıda medeniyete ev sahipliği yapmış topraklarda kurulmuştur. M.Ö. yapılmış olan Kahramanmaraş Kalesi ve o zamandan bugüne kadar olan medeniyetlere ait eserlerin sergilendiği Kahramanmaraş Müzesi gibi tarihsel değerler bu şehrin vazgeçilmezlerindendir. Eshab-ı Kehf Külliyesi, Hurman Kalesi, Elbistan Ulu Cami kentte yer alan ve görülmesi gereken tarihi yapılardan sadece birkaçıdır. İlin adı duyulduğunda akla ilk olarak Maraş dövme dondurması gelmektedir. Maraş pilavı, Maraş Paçası da tadılması gereken yemekleridir.

Elbistan, Afşin ve şehir merkezi dahil olmak üzere toplam 10 tane ilçesi vardır. Şehre kara ve demir yoluna ek olarak. Kahramanmaraş Havalimanı ile hava yolundan da düzenli olarak ulaşım sağlanabilir.

 

En Uygun Kahramanmaraş Uçak Bileti
 
İstanbul Kahramanmaraş'a en uygun uçak bileti www.bilet11.com da bulabilirsiniz. www.bilet11.com en ucuz en uygun uçak biletlerini sizler için tek bir ekranda sıralıyor. www.bilet11.com internet sitesisinden İstanbul - Kahramanmaraş uçak bileti satın alabilirisniz. Telefonla uçak bileti satın almak için 444 34 97 yada 0 212 603 53 00 nolu çağrı merkezini ücretsiz arayabirsiniz.

 

Kahramanmaraş Melen Havalimanı / Kahramanmaraş Melen Airport

 

Kahramanmaraş Havalimanı, (IATA: KCM, ICAO: LTCN) 1996 yılında hizmete girmiştir.

Kahramanmaraş Havalimanı'nın şehre uzaklığı 5 km`dir. 07x25 pisti 2300x45 boyutunda olup kompozit kaplamadır. Yolcuya açık alanlar 540 m2 olup otopark araç kapasitesi 40 dır.

 

Kahramanmaraş Havalimanı'ndan Gerçekleşen Uçuş Seferleri / Kahramanmaraş'dan Uçan Havayolları / Kahramanmaraş Uçak Seferleri

 

Türk Hava Yolları Kahramanmaraş Seferleri
İstanbul, Bodrum,
AnadoluJet Kahramanmaraş Seferleri
Antalya, Ankara, İzmir, Trabzon
 
Kahramanmaraş Uçuş Süreleri
 
Şehir Süre
Kahramanmaraş İstanbul 1 saat 30 dk
Kahramanmaraş Ankara 1 saat 20 dk
Kahramanmaraş Antalya 1 saat 00 dk
Kahramanmaraş Izmir 1 saat 40 dk
Kahramanmaraş Adana 0 saat 40 dk
Kahramanmaraş Gaziantep  0 saat 30 dk
Kahramanmaraş Bodrum 1 saat 40 dk
Kahramanmaraş Trabzon 1 saat 20 dk

Dünyada Görülecek Çok Şey Var!

Yeni yerler keşfetmek ister misiniz?
Whatsapp Hattı
Alo Bilet