Konya

İndirimli fiyatlar ile dünyayı keşfedin

İstanbul - Konya Uçak Bileti

Konya Hakkında / Konya Uçak Bileti / Konya Online Uçak Bileti / Konya Uçak Seferleri
 

Yüzölçümü açısından Türkiye'nin en büyük ili olan Konya, İç Anadolu Bölgesi'ndedir ve yaklaşık olarak 2.100.000 nüfusludur.

Karasal iklim etkilerinin yoğun olarak görüldüğü Konya'da kışları uzun ve sert geçer. Gece ile gündüz arasındaki sıcaklık farkı yüksek boyutlardadır. Yazın ise kavurucu bir sıcaklık ve kuraklık var.

Mevlana Celaleddin Rumi'nin türbesinin ve dergâhının da bulunduğu Mevlana Müzesi, Anadolu medeniyetlerine ait eserlerin sergilendiği Ereğli Müzesi Konya'ya ziyaretçi çeken yerlerden bazılarıdır. Bilinen en eski yerleşim yerlerinden olan Çatalhöyük buradadır. Ünlü düşünür Nasrettin Hoca'nın türbesi de Konya Akşehir'dedir. Konya'nın yerleşim açısından en büyük rahatlığı düz ovaya kurulu bir şehir olmasıdır, tek tepe noktası olan Alaaddin Tepesi, göller ve Meram Bağları doğayla iç içe gezilerinize keyif katacak gezilmesi tavsiye edilen yerlerden bazılarıdır. Konya mutfağında etin yeri yadsınamaz, etli ekmek, fırın kebabı ve tirit gibi meşhur yemekleri Konya mutfağının lezzetli örnekleridir. Konya Mevlana şekeri de ziyaretlerinizden tanıdıklarınıza götürebileceğiniz tatlı bir ikram olacaktır.

Büyükşehir olan Konya'da; Meram, Selçuklu ve Karatay ilde bulunan 34 ilçenin en büyükleridir. Bölgeye Konya Havalimanı, kara ve demir yolları kullanılarak ulaşılabilir.

İstanbul Konya'ya en uygun uçak bileti www.bilet11.com da bulabilirsiniz. www.bilet11.com en ucuz en uygun uçak biletlerini sizler için tek bir ekranda sıralıyor. www.bilet11.com internet sitesisinden İstanbul - Konya uçak bileti satın alabilirisniz. Telefonla uçak bileti satın almak için 444 34 97 yada 0 212 603 53 00 nolu çağrı merkezini ücretsiz arayabirsiniz.

En Uygun Konya Uçak Bileti
 

Konya Havalimanı, (IATA: KYA, ICAO: LTAN) Konya ili sınırları içerisinde yer alan sivil-askeri kategoride bir havalimanıdır. 2000 yılında sivil hava trafiğine açılmıştır.

Selçuklu ilçesi sınırları içinde bulunan ve 141,000 m²'lik alan üzerine kurulu olan Konya Havaalanı, DHMİ ile Türk Hava Kuvvetleri ortak yönetimindedir. 3. Ana Jet Üs Komutanlığı da burada bulunmaktadır.

 
Konya Havalimanı / Konya Airport
 
Samsun Çarşamba Havalimanı, (IATA: SZF, ICAO: LTFH) Samsun'un Çarşamba ilçesinde yer alan sivil kategorideki havalimanıdır. 1994-1998 yılları arasında inşaa edilip, 15 Aralık 1998'de Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ve Başbakan Mesut Yılmaz tarafından resmi açılışı yapılmıştır. Havalimanındaki ilk seferler ise 11 Ocak 1999 tarihinde düzenlenmiştir. Havalimanının pisti beton olup, uzunluğu 3,000 metredir.
 
Konya Havalimanı'ndan Gerçekleşen Uçuş Seferleri / Konya'dan Uçan Havayolları / Konya Uçak Seferleri
 
Pegasus Havayolları Konya Seferleri
İstanbul, Antalya, İzmir,
Türk Hava Yolları Konya Seferleri
Bodrum, Trabzon,
AnadoluJet Konya Seferleri
Adana, Gaziantep, Ankara,
 
Konya Uçuş Süreleri
 
Şehir Süre
Konya İstanbul 1 saat 30 dk
Konya Trabzon 1 saat 20 dk
Konya İzmir 1 saat 30 dk
Konya Gaziantep 1 saat 30 dk
Konya Bodrum 1 saat 30 dk
Konya Antalya 0 saat 50 dk
Konya Ankara 0 saat 00 dk
Konya Adana 0 saat 40 dk

 

Dünyada Görülecek Çok Şey Var!

Yeni yerler keşfetmek ister misiniz?
Whatsapp Hattı
Alo Bilet