Muş Hakkında / Muş Uçak Bileti / Muş Online Uçak Bileti / Muş Uçak Seferleri

İndirimli fiyatlar ile dünyayı keşfedin

İstanbul - Muş Uçak Bileti

Muş Hakkında / Muş Uçak Bileti / Muş Online Uçak Bileti / Muş Uçak Seferleri

Tarihi boyunca çeşitli uluslara ev sahipliği yapmış olan Muş, Doğu Anadolu Bölgesi'ndedir ve 420.000 nüfusa sahiptir. Karasal iklimin en sert geçtiği illerden biri olduğundan dolayı kışın yapacağınız ziyaretlerde sıkı giyinmiş olmanız faydalı olacaktır. İklimler arasında derece farkı çoktur. Yazın yüksek sıcaktan şikayet ederken kışın kar yağışları ve dondan dolayı 0'ın altında derecelere alışmanız gerekecektir.

Tarihe tanıklık etmiş Muş Kalesi, Arak Manastırı (Kilisesi), Muş Varto yolundaki Murat Köprüsü, Alaaddin Bey Hamamı, Varto Kayalıdere Ören Yeri ve Malazgirt Kalesi gezilmesi gereken tarihi binalarından bazılarıdır. İlde özellikle Urartu Uygarlığı'ndan kalma eserler göze çarpıyor. Türklerin Anadolu'ya girişi olarak bilinen Malazgirt Meydan Muharebesi Muş'ta gerçekleşmiştir. Muş köftesi ve hez dolması kesinlikle tatmanız gereken yöresel yemeklerdir.

Muş şehir merkezi dışında Bulanık, Hasköy, Korkut, Malazgirt ve Varto olmak üzere 5 ilçesi var. Muş Havalimanı'ndan yurt içinde İstanbul, Ankara, Antalya, Trabzon, Diyarbakır gibi illere uçak seferleri yapılıyor, yurt dışına uçak seferi yok. Kışları kapanan yolları açmak için sıklıkla yol çalışmaları yapılıyor.

 

En Uygun Muş Uçak Bileti
 
İstanbul Muş'a en uygun uçak bileti www.bilet11.com da bulabilirsiniz. www.bilet11.com en ucuz en uygun uçak biletlerini sizler için tek bir ekranda sıralıyor. www.bilet11.com internet sitesisinden İstanbul - Muş uçak bileti satın alabilirisniz. Telefonla uçak bileti satın almak için 444 34 97 yada 0 212 603 53 00 nolu çağrı merkezini ücretsiz arayabirsiniz. 
 
Siirt Havalimanı / Siirt Airport
 
Muş Havalimanı, (IATA: MSR, ICAO: LTCK) 1992 yılında hizmete girmiştir.
Şehre uzaklığı 18 km dir. Yolcuya açık alanlar 815 m² olup; araç kapasitesi 40 dır.
 
 
Muş Havalimanı'ndan Gerçekleşen Uçuş Seferleri / Muş'tan Uçan Havayolları / Muş Uçak Seferleri

Türk Hava Yolları Muş Seferleri
Trabzon, Adana, Bodrum, Gaziantep,
Pegasus Hava Yolları Muş Seferleri
İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya,
 
Muş Uçuş Süreleri
 
Şehir Süre
Muş İstanbul 1 saat 20 dk
Muş Trabzon 0 saat 50 dk
Muş Ankara 1 saat 30 dk
Muş İzmir 1 saat 30 dk
Muş Antalya 1 saat 10 dk
Muş Gaziantep 1 saat 30 dk
Muş Bodrum 1 saat 30 dk
Muş Adana 1 saat 10 dk

Dünyada Görülecek Çok Şey Var!

Yeni yerler keşfetmek ister misiniz?
Whatsapp Hattı
Alo Bilet