Ordu

İndirimli fiyatlar ile dünyayı keşfedin

İstanbul - Ordu Uçak Bileti

Ordu Hakkında / Ordu Uçak Bileti / Ordu Online Uçak Bileti / Ordu Uçak Seferleri

Karadeniz'in ve Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri olan Giresun, eşsiz doğası, yaylaları ve lezzetli yemekleriyle adından söz ettiren bir kent. Ordu, Sivas, Erzincan, Gümüşhane gibi şehirlerle komşu olan Giresun aynı zamanda dünyaca ünlü fındığıyla da biliniyor. Karadeniz ikliminin etkisi altında olan Giresun yılın önemli bir bölümünde yağışlı ve serin. Yaz aylarında havalar biraz ısınsa da ziyaretçilerini bunaltmıyor. Sıcaklıklar yıl boyu 7-24 derece arasında değişiyor.

Giresun'da görülecek çok sayıda harika yerin başında kente hakim bir tepede bulunan Giresun Kalesi, yılın neredeyse her döneminde serin havası ve yemyeşil doğasıyla baş döndüren güzellikteki Paşakonağı, Gölyanı ve Kulakkaya Yaylaları ile Kale Camisi, Giresun Müzesi, Giresun Adası gibi yerler var.

Şehir, yeme içme konusunda da çok zengin. En beğenilen Giresun lezzetleri ise karalahana sarması ve hamsili börek. Yakın komşusu Ordu ile birlikte Ordu-Giresun Havalimanı'nı kullanan Giresun'a ulaştıktan sonra çevresinde bulunan diğer şehirleri de kolayca gezip görebilirsiniz.

 

En Uygun Ordu Uçak Bileti
 
İstanbul Ordu'ya en uygun uçak bileti www.bilet11.com da bulabilirsiniz. www.bilet11.com en ucuz en uygun uçak biletlerini sizler için tek bir ekranda sıralıyor. www.bilet11.com internet sitesisinden İstanbul - Ordu uçak bileti satın alabilirisniz. Telefonla uçak bileti satın almak için 444 34 97 yada 0 212 603 53 00 nolu çağrı merkezini ücretsiz arayabirsiniz. 
 
Ordu-Giresun Havalimanı / Ordu-Giresun Airport
 
Ordu-Giresun Havalimanı, Ordu'nun Gülyalı ilçesi ile Giresun'un Piraziz ilçeleri arasında inşa edilmiş sivil kategorideki havalimanıdır.Ordu il sinirlari icersinde bulunmaktadir 22 Mayıs 2015'te hizmete açılmıştır. Türkiye'de ve Avrupa'da deniz üzerine inşa edilen ilk ve tek havalimanıdır. Yılda 3 Milyon yolcu taşıma kapasitesine sahiptir.
 
Ordu Havalimanı'ndan Gerçekleşen Uçuş Seferleri / Ordu'dan Uçan Havayolları / Ordu Uçak Seferleri
 
Türk Hava Yolları Ordu Seferleri
İstanbul, İzmir, Bodrum, Trabzon,
AnadoluJet Ordu Seferleri
Ankara, Adana, Antalya, Gaziantep,
 
Ordu Uçuş Süreleri
 
Şehir Süre
Ordu Trabzon 0 saat 40 dk
Ordu İzmir 1 saat 50 dk
Ordu Gaziantep 1 saat 30 dk
Ordu Bodrum 1 saat 10 dk
Ordu Antalya 1 saat 30 dk
Ordu Ankara 1 saat 30 dk
Ordu Adana 1 saat 00 dk
Ordu İstanbul 1 saat 30 dk

Dünyada Görülecek Çok Şey Var!

Yeni yerler keşfetmek ister misiniz?
Whatsapp Hattı
Alo Bilet