Samsun

İndirimli fiyatlar ile dünyayı keşfedin

İstanbul - Samsun Uçak Bileti

Samsun Hakkında / Samsun Uçak Bileti / Samsun Online Uçak Bileti / Samsun Uçak Seferleri

Samsun, 1 milyon 250 bin nüfusuyla Karadeniz Bölgesi'nin en büyük şehridir. Liman şehri olma özelliği dolayısıyla sanayi ve ekonomisi de gelişmiş bir ilimizdir. Karadeniz ikliminin hüküm sürdüğü Samsun'da, iklim yaz kış, ılıman ve yağışlıdır. Kentte Atatürk Heykeli, Kurtuluş Savaşı'nın simgesel anlatıldığı Bandırma Vapuru, Samsun Kalesi, Arkeoloji Müzesi ve Hayvanat Bahçesi gezilebilir. Hatta alternatif olarak teleferik keyfi de denenebilir.

Havalimanı Çarşamba'da yer alır. Samsun Çarşamba Havalimanı'nda iç hat ve dış hat uçuşlarının yapıldığı iki terminal yer alır. Havalimanından şehir merkezine taksi ya da havalimanı servisleriyle ulaşım sağlanır.

Şehirde Ondokuz Mayıs ve Canik Üniversitesi eğitim vermektedir. Uzun sahil şeridine sahip kentte Mert, Fener, Bandırma, Atakum ve Atakent gibi plajlarda denize girilebilir. Samsun'un ilçeleri ise şunlardır: Alaçam, Asarcık, Atakum, Ayvacık, Bafra, Canik, Çarşamba, Havza, İlkadım, Kavak, Ladik, Ondokuzmayıs, Salıpazarı, Tekkeköy, Terme, Vezirköprü, Yakakent.

 

En Uygun Samsun Uçak Bileti
 
İstanbul Samsun'a en uygun uçak bileti www.bilet11.com da bulabilirsiniz. www.bilet11.com en ucuz en uygun uçak biletlerini sizler için tek bir ekranda sıralıyor. www.bilet11.com internet sitesisinden İstanbul - Samsun uçak bileti satın alabilirisniz. Telefonla uçak bileti satın almak için 444 34 97 yada 0 212 603 53 00 nolu çağrı merkezini ücretsiz arayabirsiniz. 
 
Çarşamba Havalimanı / Çarşamba Airport
 
Samsun Çarşamba Havalimanı, (IATA: SZF, ICAO: LTFH) Samsun'un Çarşamba ilçesinde yer alan sivil kategorideki havalimanıdır. 1994-1998 yılları arasında inşaa edilip, 15 Aralık 1998'de Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ve Başbakan Mesut Yılmaz tarafından resmi açılışı yapılmıştır. Havalimanındaki ilk seferler ise 11 Ocak 1999 tarihinde düzenlenmiştir. Havalimanının pisti beton olup, uzunluğu 3,000 metredir.
 
Samsun Havalimanı'ndan Gerçekleşen Uçuş Seferleri / Samsun'dan Uçan Havayolları / Samsun Uçak Seferleri
 
Onur Air Samsun Seferleri
Bodrum, Adana,
Türk Hava Yolları Samsun Seferleri
İstanbul,
AnadoluJet Samsun Seferleri
İzmir, Antalya, Gaziantep, Trabzon, Ankara
 
Samsun Uçuş Süreleri
 
Şehir Süre
Samsun İstanbul 1 saat 10 dk
Samsun Trabzon 0 saat 50 dk
Samsun İzmir 1 saat 40 dk
Samsun Gaziantep 1 saat 30 dk
Samsun Bodrum 1 saat 40 dk
Samsun Antalya 1 saat 20 dk
Samsun Ankara 1 saat 00 dk
Samsun Adana 1 saat 30 dk

Dünyada Görülecek Çok Şey Var!

Yeni yerler keşfetmek ister misiniz?
Whatsapp Hattı
Alo Bilet