Uşak

İndirimli fiyatlar ile dünyayı keşfedin

İstanbul - Uşak Uçak Bileti

Uşak Hakkında / Uşak Uçak Bileti / Uşak Online Uçak Bileti / Uşak Uçak Seferleri

Ege Bölge'sinin iç kesimlerinde yer alan Uşak, yaklaşık 350 bin nüfusa sahiptir. Ege Bölgesi ile İç Anadolu Bölgesi arasında geçiş yeri olduğundan iklimi de Akdeniz ikliminden karasala geçişi yansıtmaktadır. Kışlar soğuk ve yağışlıdır, yazlar sıcaktır ve neredeyse hiç yağış yoktur.

Uşak'ta yerleşim MÖ 4000ler'de başlamıştır. Lidya, Hitit, Persler, Germiyanoğulları, Osmanlı gibi çok sayıda kültür bu bölgede egemen olmuştur. Hellenistik dönemden kalma Blaundus Antik Kenti, Cimcim Çeşmesi, Uşak Tarihi Evleri, Clandras ve Çataltepe Köprüsü, Burma Cami gibi birçok yapıya sahiptir. Özellikle Banaz Çayı civarındaki doğal mesire yerleri sürekli olarak yurt içinden turistler ve bölge halkının ilgisini çekmektedir. Alacatene, pirinçli köfte, et basması, gül peksimeti bölgeye ait tatlardan bazılarıdır.

Uçakla ulaşım Uşak Havalimanı ve Kütahya'da bulunan Zafer Havalimanı aracılığıyla karşılanmaktadır. Uşak Havalimanı'ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na haftanın belli günleri uçuş vardır. Uşak demir yolu ve kara yolu ağının çok eskilerden beri var olduğu bir konumdadır. Ulubey, Banaz, Sivaslı, Karahallı, Eşme ve il merkezi ile birlikte 6 ilçesi vardır.

 

En Uygun Uşak Uçak Bileti
 
İstanbul Uşak'a en uygun uçak bileti www.bilet11.com da bulabilirsiniz. www.bilet11.com en ucuz en uygun uçak biletlerini sizler için tek bir ekranda sıralıyor. www.bilet11.com internet sitesisinden İstanbul - Uşak uçak bileti satın alabilirisniz. Telefonla uçak bileti satın almak için 444 34 97 yada 0 212 603 53 00 nolu çağrı merkezini ücretsiz arayabirsiniz. 
 
Uşak Havalimanı / Uşak Airport
 
Uşak Havalimanı, şehire 4 km. uzaklıkta bulunan havalimanıdır. 1998 yılında hizmete açılmıştır. Havalimanına ulaşım; otobüs, taksi ve servislerle sağlanmaktadır. 50 araçlık bir otoparkı bulunmaktadır. Terminal binası 1.460 m² büyüklüğündedir. Sivil ve askeri olarak kullanılmaktadır. Uşak Havalimanı 2011 yılından itibaren sivil uçuşa kapatılmıştır. Ancak 10 Ocak 2014'ten itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı - Uşak Havalimanı arası karşılıklı seferler düzenlenmeye başlamıştır.
 
Uşak Havalimanı'ndan Gerçekleşen Uçuş Seferleri / Uşak'dan Uçan Havayolları / Uşak Uçak Seferleri

Türk Hava Yolları Uşak Seferleri
İstanbul-Sabiha Gökçen, Konya, İzmir, Bodrum
AnadoluJet Uşak Seferleri
İstanbul-Sabiha Gökçen, Adana, Gaziantep, Diyarbakır, Konya, Antalya, İzmir, Bodrum
 
Uşak Uçuş Süreleri
 
Şehir Süre
Uşak Adana 1 saat 10 dk
Uşak Ankara 1 saat 10 dk
Uşak Antalya 1 saat 40 dk
Uşak Bodrum 1 saat 20 dk
Uşak Gaziantep 1 saat 30 dk
Uşak Istanbul 1 saat 40 dk
Uşak Izmir 1 saat 20 dk

Dünyada Görülecek Çok Şey Var!

Yeni yerler keşfetmek ister misiniz?
Whatsapp Hattı
Alo Bilet