Van Hakkında /

İndirimli fiyatlar ile dünyayı keşfedin

İstanbul - Van Uçak Bileti

Van Hakkında / Van Uçak Bileti / Van Online Uçak Bileti / Van Uçak Seferleri

Doğu Anadolu Bölgesi'nde yer alan Van'ın yüzölçümü oldukça geniştir ve nüfusu da yaklaşık 1.060.000'dir.

Van da bölgenin diğer illeri gibi karasal iklimin etkisindedir. Kışlar sert yazlarsa sıcak geçer. Van Gölü bölgede iklimi yumuşatan bir etmendir.

Adını sıkça duyduğumuz Akdamar Kilisesi, Mahi Çayı üzerinde kurulmuş olan Şeytan Köprüsü, Halime Hatun Kümbeti, Urartular tarafından yapılmış Van Kalesi ve şehrin adının duyurulmasında başrol oynayan Van Gölü gezilmesi gereken tarihi ve doğal güzelliklerinden bazılarıdır. Türkiye'nin hemen hemen her yerinde kahvaltı denilince akla gelen yerlerden biri de Van'dır. Ciğer kavurması da çok meşhurdur. Tandır balığı ve murtuğa da Van'a uğrayanların yemesi gereken yemeklerdir.

Ferit Melen Havalimanı'nın da bulunduğu şehre hava, kara ve demir yoluyla ulaşmak mümkündür. Erciş, Muradiye ve Başkale'nin de aralarında bulunduğu 11 ilçesi bulunmaktadır.

 
En Uygun Van Uçak Bileti
 
İstanbul Van'a en uygun uçak bileti www.bilet11.com da bulabilirsiniz. www.bilet11.com en ucuz en uygun uçak biletlerini sizler için tek bir ekranda sıralıyor. www.bilet11.com internet sitesisinden İstanbul - Van uçak bileti satın alabilirisniz. Telefonla uçak bileti satın almak için 444 34 97 yada 0 212 603 53 00 nolu çağrı merkezini ücretsiz arayabirsiniz.

 

Ferit Melen Havalimanı / Ferit Melen Airport


Van Ferit Melen Havaalanı (IATA: VAN, ICAO: LTCI) Van ili sınırları içinde bulunur. Türkiye'nin doğusundaki havalimanı olan Ferit Melen, yolcuların kullanımına açık 1660 m² alan ile 140 araçlık otoparka sahiptir. 2009'da uluslararası ulaşıma açılmıştır. 2012 yılında, Türkiye'de ilk uyduyla iniş sistemi bu havalimanında kurulmuştur.

 

Van Havalimanı'ndan Gerçekleşen Uçuş Seferleri / Van'dan Uçan Havayolları / Van Uçak Seferleri

 

Pegasus Havayolları Van Seferleri
Adana, Bodrum, Gaziantep
SunExpress Van Seferleri
Antalya, İzmir
Türk Hava Yolları Van Seferleri
Trabzon,
AnadoluJet Van Seferleri
İstanbul, Ankara
 
Van Uçuş Süreleri
 
Şehir Süre
Van İstanbul 1 saat 30 dk
Van Ankara 1 saat 50 dk
Van Antalya 1 saat 20 dk
Van Izmir 1 saat 20 dk
Van Adana 1 saat 30 dk
Van Gaziantep  1 saat 00 dk
Van Bodrum 1 saat 40 dk
Van Trabzon 1 saat 20 dk

Dünyada Görülecek Çok Şey Var!

Yeni yerler keşfetmek ister misiniz?
Whatsapp Hattı
Alo Bilet