ONUR AIR SİTESİNE HÜCUM

İndirimli fiyatlar ile dünyayı keşfedin

Onur Air kampanyası siteyi çökertti

 Onur Havayolları, 1 Kasım ile 26 Mart tarihleri arasında iç hat biletlerini 39 TL, dış hat biletlerini ise 39 dolardan satışa açtı. Kampanya sonrası Onur Air internet sitesine erişim sıkıntısı yaşandı.

Onur Havayolları, bugün itibariyle yeni bir kampanya başlattı. “Siz hayallerinizi sınırlamayın diye biz fiyatları sınırladık” sloganıyla kampanyayı duyuran Onur Air,  1 Kasım 2015-26 Mart 2016 tarifleri arasında yurtiçi uçuşları her şey dahil 39 Dolar, yurtiçi uçuşları her şey dahil 39 TL’den satışa açtı. Kampanya boyunca 250 bin koltuk bu fiyatlardan satılacak. Kampanyadan faydalanmak için 28 Ekim’e kadar bilet almak gerekirken kampanya satış tarihleri 19-28 Ekim, kampanya uçuş tarihleri ise 1 Kasım-26 Mart olarak belirlendi.

ONUR AIR SİTESİNE HÜCUM

Onur Havayolları’nın bugün satışa açtığı kampanyalı fiyatları duyanlar bilet almak için şirkete ait internet sitesine yüklendi. Aşırı ilgiden dolayı internet sitesine erişimde güçlük ortaya çıkarken saniyede 1500 kişinin siteye girmek istemesi sebebiyle oluşan sıkıntaların giderilmesi için Onur Air yetkililerinin çaba gösterdiği öğrenildi.

Dünyada Görülecek Çok Şey Var!

Yeni yerler keşfetmek ister misiniz?
Whatsapp Hattı
Alo Bilet