AnadoluJet

İndirimli fiyatlar ile dünyayı keşfedin

Anadolujet Öğretmen Akademisi Vakfının ulaşım sponsoru oldu

AnadoluJet'in eğitime ve eğitmenlerin gelişimine verdiği desteğin bir ifadesi olarak başlatılan ulaşım sponsorluğu anlaşması kapsamında AnadoluJet, Türkiye’nin farklı illerindeki öğretmenlere eğitim veren Öğretmen Akademisi Vakfı eğitimcilerine, ücretsiz ve avantajlı uçuş imkânı sunuyor.

Ayrıca düzenlenen iş birliği protokolü kapsamında Öğretmen Akademisi Vakfı, AnadoluJet desteği ile "7. Yılında AnadoluJet'ten 7 Eğitim" adıyla eğitimler hayata geçiriyor. Her birine 30 öğretmenin katılımıyla Eylül – Ekim – Kasım 2015 döneminde Anadolu'nun 7 ayrı kentinde düzenlenmesi planlanan eğitimlerin Antalya, Gaziantep, Mersin ve İzmir etabı eylül ayında gerçekleşti. İkinci etap eğitimler ise 10-11 Ekim tarihinde Ankara’da Çankaya Anadolu Lisesi’nde ve yine 10-11 Ekim’de Denizli Gemiş İlkokulu’nda düzenlenecek. Son eğitim ise Trabzon’da verilecek.

İş birliğinin ilk uygulaması olarak AnadoluJet, Ağustos 2015’te Öğretmen Akademisi Vakfı tarafından düzenlenen Eğitimciler Çalıştayı’na katılan öğretmenlere, satın aldıkları bir seferlik gidiş – dönüş uçak biletlerini 99 TL’ye alabilecekleri indirim kodu verdi.
Ayrıca, 24 Kasım 2015 Öğretmenler Günü kapsamında Öğretmen Akademisi Vakfı’nın dijital eğitim platformu eKampüs üyelerine de özel bir çalışma hazırlayan AnadoluJet, üye öğretmenlere vereceği bir şifre aracılığıyla, üyelerin çeşitli AnadoluJet kampanyalarından yararlanmasını sağlayacak.

AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılıbilgiye www.bilet11.com resmi internet sitesinden ve 444 34 97 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabilir.

Dünyada Görülecek Çok Şey Var!

Yeni yerler keşfetmek ister misiniz?
Whatsapp Hattı
Alo Bilet