Havaalanı Kodu:

İndirimli fiyatlar ile dünyayı keşfedin

Brüksel Havaalanı Uçak Bileti telefon 444 34 97 - Brüksel Airport

Havaalanı Kodu: BRU
Havaalanı Şirketleri:
Abelag Aviation
Brussels Airlines
Jetairfly
Saudia Cargo
Singapore Airlines Cargo
Thomas Cook Airlines

BRÜKSEL HAVAALANI 
Mesafe:Brüksel Havaalanı, Brüksel'in merkezinin 12 km (8 mil) güneydoğusunda yer alır.
Brüksel Havalimanı Belçika'nın başkenti Brüksel'e hizmet veren uluslararası havalimanı. Şehir merkezinin 11 km. kuzeydoğusunda yer alan havalimanı, 2014 yılında toplamda 21,933,190 yolcuyu ağırlamıştır

TOPLU TAŞIMA VE TAKSİLER 
Otobüs:De Lijn otobüsleri Brüksel Kuzey istasyonu (272 ve 471 numaralı otobüsler) ve Flanders genelindeki noktalara gitmektedir. The MIVB/STIB  Airport Line hizmetleri Brüksel Havaalanı'ndan NATO, Avrupa Konisyonu alanı ve şehir merkezine ulaşım imkanı sunar (seyahat süresi: 30 dakika, ücret: 4€).
Otobüs:Scheduled Airport Express otobüsleri Antwerp'e gitmektedir (seyahat süresi: 45 dakika, ücret: 10€).
Taksi:Gelen yolcu salonunun önünde taksimetreli taksiler yer almaktadır. Taxi Hendriks tekerlekli sandalyelere uygun taksilere sahiptir. Şehir merkezine ücret yaklaşık 40 € - 50 € arasındadır ve seyahat süresi 20-30 dakikadır.

HAVAALANI TESİSLERİ 
Para: Terminal binası içinde çeşitli noktalarda banka, döviz bozdurma ve ATM olanakları yer almaktadır.
İletişim: Gelen yolcu salonunda yer alan Locaphone'dan mobil telefonlar kiralanabilir. Gelen Yolcu salonunda yer alan İletişim Merkezi'nde internet, dizüstü bilgisayarlar için bağlantı noktaları ve ücretli Wi-Fi internet bağlantıları sunulmaktadır. Gelen Yolcu alanında bir posta ofisi de bulunmaktadır.
Yemek: İki liman ve ana giden yolcu alanında çeşitli barlar, kafeler, restoranlar ve otomatlar yer almaktadır. Bu mekanlarda Belçika birasından fast-food ve deniz ürünlerine kadar çeşitli ürünler servis edilmektedir. Gelen Yolcu alanında bir kafe, atıştırmalık bar ve pub vardır.
Alışveriş: Brüksel Havaalanı'nda tatlı dükkanlarından moda mağazalarına kadar çok çeşitli mağazalar hizmet vermektedir. AB'den ayrılan yolcular için duty-free ürünler de mevcuttur.
Bagaj: Terminalin zemin katında ve İskele A'nın alışveriş alanında emanet bagaj dolapları bulunmaktadır. 3. katta bagaj paketleme hizmeti verilmektedir. En az 48 saat önceden rezervasyonla küçük bir ücret karşılığında taşıyıcılar bagajlar konusunda yardımcı olmaktadır. Kayıp eşyalar için yolcuların havaalanı bilgi masası ile iletişim kurmaları veya havaalanı web sitesindeki kayıp eşya formunu doldurmaları gerekmektedir.

HAVAALANI OTELLERİ 
Holiday Inn Brussels Airport:Bu orta sınıf otelle yakınlarda yer alan havaalanını ücretsiz transfer servisi birbirine bağlanmaktadır. İş için gelen konuklar 24 saat açık iş merkezi ve kiralık toplantı alanından yararlanabilirler. Yorgunluk atmak isteyen konuklar sağlıklı yaşam ve fitness olanakları, spa ve kapalı havuza gidebilir veya tam hizmet sunan restoran ve barda enerji toplayabilirler.
Sheraton Brussels Airport Hotel:Brüksel Havaalanı'nın içinde yer alan tek otel olan Sheraton, terminale yürüme mesafesinde yer almakta olup yemek, konferans ve fitness olanaklarına sahiptir.
Mercure Brussels Airport:Ücretsiz havaalanı transfer servisi ve kaliteli hizmet sunan 113 odalı Mercure Brussels Airport, fitness merkezi ve self-servis iş olanaklarına sahiptir. Konuklar otelin teraslı restoranı ve barından yararlanabilirler..

En Uygun Brüksel Uçak Bileti
En Ucuz  Brüksel Uçak Bileti 

İstanbul Brüksel havaalanı uçak bileti www.bilet11.com da bulabilirsiniz. www.bilet11.com en ucuz en uygun uçak biletlerini sizler için tek bir ekranda sıralıyor. www.bilet11.com internet sitesisinden Brüksel  uçak bileti satın alabilirisniz. Telefonla uçak bileti satın almak için 444 34 97 yada 0 212 603 53 00 nolu çağrı merkezini ücretsiz arayabirsiniz. 

Dünyada Görülecek Çok Şey Var!

Yeni yerler keşfetmek ister misiniz?
Whatsapp Hattı
Alo Bilet