İstanbul Uçak Bileti Al

İstanbul Şehir Rehberi

Doğu ve Batı arasındaki köprü İstanbul;

İstanbul’a ilk yerleşim Megara’ lılar tarafından MÖ 667 yıllarında şimdiki sanatkarların kalbinin attığı Kadıköy’de bir kent kurulmasıyla gerçekleşti. Çeşitli milletleri egemenliği altında toplayan İstanbul’un Başkentlik tarihi 1600 yılına uzanıyor. Asya ve Avrupa arasında bir geçiş noktasına sahip olan İstanbul, Farklı kültürlerin bir arada yaşayışı ile kuvvetli bir dayanışma kazanan ve kültür harmanlamasıyla 15 milyonu aşan nüfusu ile Avrupa’nın en büyük şehridir. En büyük ve kalabalık şehirlerden biri olmasına karşın, farklı kültürleri keşfetmek isteyen, birçok yerli ve yabancı turistin ilgi odağı haline gelmiştir.

Dünyadaki başka hiçbir şehir iki kıtayı birleştirmiyor ve aynı zamanda başka hiçbir yerde iki imparatorluğun başkenti olmamıştır. Boğaziçi'nin Avrupa ve Asya yakasında yayılan bu canlı metropol, eşsiz güzelliği ile göz kamaştırıyor. Hıristiyan Bizans İmparatorluğu'nun başkenti olan ve Yunanlılar tarafından kurulan İstanbul, 1453'te Türklerin fethinden sonra Osmanlı Devleti'nin merkezinde bir çiçek gibi açmıştır.

Her iki imparatorluk da Sultanahmet’in merkezindeki eski kentte yoğunlaşmış ve şehrin merkezini buraya kurmuştur. Ayasofya'nın ışıltılı altın mozaiklerinden, Sultanahmet Camii'nin basamaklı kubbelerine, Yerebatan Sarnıcı'nın mağara derinliklerinden Topkapı Sarayı’nın esrarengiz haremine kadar, İstanbul muhteşem tarihi ile eşsiz bir tecrübe yaşatıyor.
Haliç'in Sultanahmet'ten kıvrımlı girişi, Karaköy, Galata ve Beyoğlu hem İstanbulluları hem de yerli ve yabancı ziyaretçileri buraya alışveriş yapmak, eğlenmek, sanat galerilerini ziyaret etmek, sinemaları ve tiyatroları izlemek için kendine çekiyor.

Peki İstanbul’da nereler gezilir dediğinizi duyar gibiyim, Tarihe ve tarihi mekanlara tutkuluysanız İstanbul şehir rehberi yazımız tam da bunun için.

İstanbul Kız Kulesi

İstanbul’da Nereler Gezilir?

Sultanahmet camisi veya Avrupa’da bilenen ismi ile Blue Mosque ile Ayasofya Camisini içinde barındıran Sultanahmet Hipodrom meydanı İstanbul’ da gidilmesi gereken ilk yer diyebiliriz. Ve tabi ki Topkapı Sarayı; hakkında sadece bu saraya özgü bir makale yazılmasını hak eden bu saray Osmanlı İmparatorluğunun başkenti olan İstanbul’un kuşkusuz en önemli tarihi mirasıdır. Dolmabahçe Sarayı da yine İstanbul’un en zengin miraslarından birisidir. İstanbul’un tarihi zenginlikleri saymakla bitmiyor, bunlarla beraber Beylerbeyi Sarayı, Adile Sultan Sarayı, Ihlamur Kasrı, Hidiv Kasrı, Tophane Kasrı, Yerebatan Sarnıcı, Kapalıçarşı, Mısır çarşı, Gülhane parkı, Malta köşkü, Fener Rum Patrikhanesi ve Neva Şalom Sinagogu gibi tarihi açıdan önem arz eden ve görülmesi gereken yerlerdendir.

Bu yerlerin dışında Kandilli, Anadolu Hisarı, Kadıköy, Karaköy, Kuzguncuk, Beyoğlu, Balat, Cağaloğlu, Tophane, Sirkeci, Üsküdar, Rumeli Hisarı, Çemberlitaş, Beşiktaş, Emirgan gibi yerlerde uzun yürüyüşler yaparak yada bisiklet kiralayarak İstanbul’un tadını çıkarmak çok uygun ve eğlenceli aktiviteler arasında.

Ayrıca, Büyükada, Kınalıada, Burgazada ve Heybeliada İstanbul’ un bir başka güzellikleri arasında yerini alıyor. Bu adalarda caddeleri yine bisikletle boylu boyunca dolaşıp, kiliseleri ve müzeleri gezerek kültür turunuza devam edip, denize karşı bir yemek yiyebilirsiniz.

İstanbul’da Ne Yenir?

İstanbul’da ne yenir denilince aklımıza ilk gelenlerden birisi tabi ki Balık ekmek. Eminönü iskelesinde bulabileceğiniz balık ekmek artık İstanbul ile simgeleşmiş bir sokak yemeği türüdür. Son zamanlarda Karaköy iskelesinde de bulabileceğiniz balık ekmek hem ekonomik olması hem de lezzeti açısından denenmesi gereken bir tecrübe. İstanbul’un hemen hemen her yerinde görebileceğiniz simit arabalarından gevrek bir simit yine sokak yemeklerine ve öğünü geçiştirmek için farklı bir alternatif.

Tadı tulumbaya benzeyen bol şerbetli halka tatlısı, mevsimi geldiği zaman her köşe başında bulabileceğiniz üzerine tereyağı sürülmüş süt mısırı ve tabi ki kışın habercisi közlenmiş kestane ağzınızı tatlandıran seçeneklerden.

İstanbul Ortaköy denildiğinde ilk akla gelen ise tabi ki bol malzemeli Kumpir ve İstanbul sokakların da sık rastlayabileceğimiz midye dolma doğru yerlerde yenildiğinde lezzetine doyum olmayan alternatifler arasında yerini alıyor. Vefa bozası, Sirkeci ya da bebek şekerlemecilerinden alabileceğiniz Badem ezmesi, Kokoreç gibi ekonomik ve eğlenceli yemek alışkanlıkları İstanbulluların vazgeçilmezleri olarak söylenebilir.

Ve tabi ki İstanbul’a özgü bir yemek olmasa bile birçok restoranda bulabileceğiniz en lezzetli yöresel Kebaplar yine İstanbul’ da denemeniz gereken lezzetler arasında. İstanbul’ da kebap denildiğinde çok fazla alternatif karışınıza çıkıyor, bu alternatifler arasında bütçenize uygun olan bir tanesini seçip bu tadın keyfini çıkartabilirsiniz.

 Bu lezzetleri tatmak ve aynı zamanda İstanbul’un tarihi kokusunu solumak istiyorsanız, bütçenize ve konforunuza uygun, İstanbul uçak bileti seçeneklerini bilet11.com üzerinden satın alabilirsiniz. 

İstanbul’da Ne Yapılır?

İstanbul’u özetlemenin bir yolu yok, zorlu ve uzun tarihinden gelişen kültürüne, lezzetli yemeklerine ve farklı semtlerine kadar İstanbul’un bağımlılık yapan bir şehir olduğunu yukarıda anlatmaya çalıştık. Ve kesinlikle İstanbul’da yapılacak eğlenceli şeyler oldukça fazla.
İster tarih tutkunu, ister mimarlık, ister güzel mahallelerde dolaşmayı seven bir gezgin olun İstanbul’da size uygun bir şeyler mutlaka var.

•    Kadıköy’den vapurla Beşiktaş’a geçin; Boğaz hattında çalışan İstanbul’un simgesi haline gelmiş vapurlardan birine binmek ve İstanbul’da bir kıtadan diğerine yolculuk etmek yapılacak en güzel, en ucuz ve en keyifli aktivitelerden biri.

•    Ortaköy’de Kumpir yiyin; İstanbul’da ilk akla gelen ve fotoğraflarda en sık gördüğünüz manzara Ortaköy Camisi’ni ve Boğaz Köprüsü’nü de içine alan Ortaköy Sahilidir. Bu semtte sırayla dizilmiş kumpircilerden kumpir alıp Ortaköy sahilinde bir bankta oturup kumpirinizi kaşıklamak veya kafelerden birinde boğaza karşı tavlanızı oynarken çayınızı yudumlamak İstanbul’da yapılacak olan aktivitelerin olmazsa olmazıdır. Bu arada yemci amcadan 2TL’ ye yem alıp meydanda ki güvercinleri beslemek de oldukça keyifli.

•    Kuruçeşme Bebek arasında yürüyüş; İstanbul Boğazının keyfini yürüyüş yaparak almak isteyenler için Boğaz kenarındaki en keyifli yürüyüş rotasına sahip olan Kuruçeşme-Arnavutköy-Bebek-Rumeli Hisarı hattını yaklaşık 1 saatte yürüyebilirsiniz. Burada yürürken Kuruçeşme veya Bebek parkında mola verebilir dondurma yiyebilir, çay veya kahve içebilirsiniz. Bu arada çok uygun fiyata bisiklet kiralama seçeneğinizde bu yürüyüş hattında mevcut.

•    Lale zamanı Emirgan Korusunu Ziyaret Edin; Nisan ve Mayıs ayları İstanbul için tam bir lale festivaline döner. Yol ve yürüyüş yolu kenarları bahçeler laleler ile süslenir ve muhteşem bir görsel şölen yaşatır. Bu görsel şöleni en iyi yaşayabileceğiniz yer ise Emirgan korusudur.
Emirgan Korusunda kahvaltı yapabilir muhteşem lale bahçesini gezebilir ve çok güzel bir gün geçirebilirsiniz.

•    İstiklal Caddesini keşfedin. Balık Pazarında Mide ve kokoreç yiyin; İstanbul’da Ortaköy’den sonra görülmesi gereken yerler listemizde İstiklal Caddesi var. Taksim meydanından Galatasaray Lisesine doğru yürüyüş yapabilir Beyoğlu çikolatası yiyebilirsiniz. Galatasaray Lisesinin karşısında ki Balık Pazarında midye ve kokoreç yiyerek kendinizi ödüllendirip akşam yemeği için Nevizade sokak yada Çiçek pasajına uğrayabilirsiniz. 

•    Galata Kulesine çıkın; İstanbul’un en önemli sembollerinden Galata Kulesine çıkmadan olmaz. Son dönemde oldukça güzelleşen Galata Kulesini ve çevresini keşfetmek yerli ve yabancı turistler için oldukça popüler. Dünyanın en eski kulelerinden olan Galata Kulesine çıkıp İstanbul Boğazını ve Haliç’i panoramik olarak izleyebilirsiniz. Galata Kulesi 2019 giriş ücreti 10 TL ve Müzekart geçerli değildir. 

•    Mısır Çarşısını gezin ve Eminönünde Balık Ekmek yiyin; Bir dönem İstanbul’un en önemli ticari merkezi olan Eminönü hala daha büyük bir kitle için merkez durumundadır. Tarihi Mısır çarşısında gezebilir envai çeşit baharatlardan ve kuruyemişlerden satın alabilirsiniz. Mısır çarşısını bitirdikten sonra Eminönü’nde Galata Kulesi’ne karşı balık ekmeğinizi yiyip turşu suyunuzu içebilirsiniz. Daha sonra galata Köprüsünden geçerek ister balıkçıları isterseniz de Haliç’i izleyebilirsiniz.

•    Pierre Loti Tepesi’ni Ziyaret Edin; Osmanlı’nın İstanbul’a bıraktığı en önemli manevi miraslardan olan Eyüp Sultan Camisini ve Eyüp Sultan’ı ziyaret edebilir daha sonrasında Pierre Loti tepesinde Haliç’e karşı sıcak bir sahlep yada Türk Kahvesi içebilirsiniz.

•    Kız Kulesi; Anadolu yakasında yapılacak en güzel aktivitelerden birisi olan Salacak sahilden kız kulesine karşı çay içip simit yemek tabi ki listemizde yerini alıyor. Dilerseniz buradan 15 dakikada bir kalkan tekneler ile Kız Kulesi’ne gidebilir, burada kahvaltı, akşam yemeği veya kahvenizi içebilirsiniz. 

İstanbul’da Tarihi Yerler

  1. Ayasofya; Bizans döneminde önce kilise daha sonra katedral olarak inşa edilen eser Osmanlı döneminde cami olarak kullanılmıştır. 1934 yılından bu yana da müze olarak ziyarete açıktır.
  2. Sultan Ahmet Camisi; İstanbul’un en dikkat çekici yapılarından olan eser 17. Yüzyılda Sultan 1. Ahmet tarafından sedefkar Mehmet Aga’ya tasarlattırılmıştır.
  3. Topkapı Sarayı; Osmanlıdan kalma en önemli yapılardan birisi olan Topkapı Sarayı 400 yıl boyunca Osmanlının idari merkezi olarak kullanılmıştır. 1478 yılında Fatih Sultan Mehmet tarafından yaptırılmıştır.
  4. Süleymaniye Camisi; Sultan Süleyman tarafından 1551 yılında inşasına başlatılmıştır. İstanbul’un Fatih ilçesinde bulunan eser, Hastane, kütüphane, hamam ve medreselerden oluşan bir merkezdir.
  5. Kapalı Çarşı; 1460 yılında Fatih Sultan Mehmet tarafından yaptırılan çarşı çok uzun yıllar İstanbul’un en önemli ticari merkezi olmuştur.
  6. Galata Kulesi; Dünyanın en eski kulelerinden olan Galata Kulesi Bizans imparatoru Anastasius tarafından 528 yılında inşa ettirildi.
  7. Yerebatan Sarnıcı; İstanbul’un en bilinen sarnıcı olan Yerebatan Sarnıcı 9800 metrekarelik bir alana yayılıyor ve 100 bin ton su tutabiliyor.
  8. Dolmabahçe Sarayı; Sultan Abdülmecid tarafından 1839 yılında Balyan Ailesine yaptırılan saray 1927 – 1938 yılları arasında Atatürk tarafından da kullanılmıştır.
  9. Rumeli Hisarı; Fatih Sultan Mehmet tarafından 1452 yılında yaptırılan Hisar günümüze kadar ulaşmıştır.
  10. Haydarpaşa Tren Garı; 2. Abdülhamid döneminde yapılan eser 1908 yılında İstanbul – Bağdat arası yapılan demiryolunun başlangıç durağı olarak hizmete girmiştir.
  11. Kız Kulesi; İstanbul2un en eski yapılarından olan Kız Kulesi, Antik roma döneminde inşa edilen yapı günümüze kadar gelmiştir.

İstanbul’da Alışveriş

İstanbul’a sadece alışveriş amacıyla da gidilebilir. Bu işe başlamak için en iyi yer şehrin eski kısmındaki Kapalı Çarşı’dır. Labirent tarzı sokaklarda ve geçitlerde 4000’i aşkın dükkan bulunmaktadır. Kuyumcular Sokağı, Halıcılar Sokağı, Takkeciler Sokağı gibi isimler burada, önceleri, kendilerine özgü bölümlerde faaliyet gösteren farklı ticaret kollarını akla getirmektedir. Burası, hala, şehrin ticaret merkezi, her zevk ve keseye uygun bir şeyin bulunduğu orijinal bir alışveriş yeridir. Türk el sanatları, dünyaca bilinen halılar, el boyaması parlak renkli seramikler, bakır ve pirinçten aynalar, lületaşından pipolar çok hoş birer hatıra parça ve hediyeliklerdir. İyi aydınlatılmış vitrinlerdeki altından mücevherler geçenin gözünü kamaştırır. En iyi kalitedeki deri ve süet eşyaların fiyatları oldukça makuldür. Çarşının ortasındaki Eski Bedesten’ de nadir antika parçalar bulunur. Onlarca yıldan kalma kıymetli bir parça bulabilmeyi ummak burada gezip dolaşmaya değer doğrusu.

Eminönü’ndeki Yeni Cami’nin yanı başındaki Mısır Çarşısı veya Baharat Pazarı kişiyi mistik doğunun hayal alemine götürür. Tarçın, kimyon, safran, nane, kekik ve sayılabilecek diğer birçok ot ve baharatın baştan çıkarıcı kokusu havaya yayılır. Şehrin eski bölgesindeki Sultanahmet de ayrı bir alışveriş ziyaretgahı haline gelmiştir. 18’inci yüzyıl Mehmet Efendi Medresesi’ndeki İstanbul Sanatları Çarşısı ve yakınındaki, Sinan tarafından yapılan 16’ıncı yüzyıl Cafer ağa Medresesi’nde zanaatkarları çalışırken görmek ve yaptıklarından satın almak mümkündür. Sultanahmet Camii Arasta’ sının Kemer altı iyi bir seyir ve uygun bir alışveriş imkanı yaratır.

Taksim – Nişantaşı – Şişli semtlerindeki seçkin dükkanlar pazar yerlerindeki kargaşanın tam tersini yansıtır. İstiklal, Cumhuriyet ve Rumeli Caddelerinde, Türkiye’nin yüksek kaliteli tekstillerinden üretilen şık modelleri satan dükkanlar zevkle ve rahatça gezilir. Nefis mücevherler, zarif modelli çanta ve ayakkabılar da bulunmaktadır. Kanyon Alışveriş Merkezi, Zorlu Center ve Mall Of İstanbul en şık mağazaların ve markaların şubelerini barındırmaktadır.

İstanbul’un bit pazarlarında hem yeni hem de eski, şaşırtıcı parçalar bulunabilir. Beyazıt’daki Sahaflar Çarşısı ve Çınaraltı’nda gezerken her gün yeni bir şeyle karşılaşılır. Pazar günleri, Sahaflar ve Kapalı Çarşı arasındaki işporta pazarında mallar el arabalarında ya da yaygılar üzerinde satışa sunulmaktadır.

Horhor Çarşısı her yaş ve kalitede mobilya satan dükkanlarla doludur. Topkapı semtinde, Cihangir – Çukurcuma Sokağı ve Üsküdar – Büyük Hamam Sokağı ile Kadıköy – Çarşı Durağı civarında yer alan ve Eminönü ve Tahtakale arasındaki bit pazarları her gün açıktır. Bir Pazar günü Boğaz’ın yukarısına doğru arabayla gidildiğinde Büyükdere ve Sarıyer arasındaki bir diğer canlı pazar yeri de durup gezilmelidir.

İstanbul Seyahat Önerileri

İstanbul’a hangi dönemde seyahat etmek istiyorsanız edin, mutlaka kendinize göre bir etkinlik bulma ihtimaliniz var. İstanbul Film Festivali, İstanbul Caz Festivali, İstanbul Bienali, Beyoğlu Sahaf Festivali, İstanbul Shopping Fest şehrin başlıca festivallerindendir. Bunların dışında hemen her yerde sanatsal bir faaliyete rastlayabileceğiniz şehirde hafta sonlarınızı bu tür etkinliklerle değerlendirebilirsiniz.

Dünyanın en eski kulelerinden olan Galata Kulesi İstanbul boğazı ve haliç manzarası için eşsiz bir güzelliğe sahiptir. 140 metreden panoramik bir boğaz manzarasını güzel bir akşam yemeği veya bir fincan kahve eşliğinde izleyebilirsiniz.

Fatih Sultan Mehmet’ in yaptırdığı ve 400 yıl boyunca Osmanlı’nın idari merkezi olan Topkapı Sarayı mükemmel bir tarih yolculuğuna çıkabilirsiniz.

İstiklal Caddesi İstanbul seyahat önerilerimiz arasında olmazsa olmazlardandır. Bu caddede alışverişin ve eğlencenin tadını çıkarmayı sakın unutmayın.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan İstanbul Şehir Merkezine Ulaşım

Şehrin merkezine yaklaşık 40 km mesafede olan Sabiha Gökçen Havalimanı Anadolu yakasında yer alıyor.

Havalimanından toplu taşıma ile pek çok semte alternatif ulaşımlar mevcut. Kadıköy, Levent, Bostancı, Beşiktaş, Taksim, Maslak, Pendik, Kartal gibi semtlere seferler bulabilirsiniz.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Anadolu ve Avrupa yakasında ki merkezi noktalara otobüs ile de ulaşabilirsiniz. E9 ile Bostancı’ya, E10 ve E11 numaralı otobüs ile Kadıköy’e,i E-18 ile Ümraniye ve Altunizade’ye, 16 S ile Uzunçayır metrobüs durağına, KM20 ve 132H ile Pendik’e, KM22 ile de Cevizli Metro’ya gidebilirsiniz. Avrupa yakasında bulunan 4.Levent’e E3 ve H122 numaralı otobüsler ile ulaşabilirsiniz.

Kadıköy – Kartal metro ağını kullanarak Sabiha Gökçen Havalimanından Maltepe, Küçükyalı, Bostancı, Kozyatağı ve Kadıköy’ e ulaşabilirsiniz. Ayrılık Çeşme durağında inerek Marmaray’a aktarma yapabilir ve Gebze – Halkalı hattında çok fazla noktaya ulaşabilirsiniz.

Son olarak taksi seçeneği de hızlı ve konforlu bir ulaşım olarak tercih edilebilir.

İstanbul Havalimanı'ndan İstanbul Şehir Merkezine Ulaşım

İstanbul’un 48 farklı noktasından yolcular 24 saat boyunca İstanbul Havalimanı’na HAVAİST otobüsleri ve İETT seferleri ile ulaştırılmaktadır.

Aşağıda İstanbul’un tüm ilçelerinde ki HAVAİST duraklarını sizin için listeledik.

Ataşehir – Yenisahra Havaist durağı 
Beykoz – Kavacık Köprüsü Havaist durağı
Çekmeköy – Bu semtimizde Havaist durağı kaldırıldı buraya en yakın havaist durağı Kavacık Köprüsü Havaist durağıdır.
Kadıköy – Kadıköy İskele Havaist durağı, Acıbadem Köprüsü Havaist durağı, Acıbadem Metro Havaist durağı, Uzunçayır Metrobüs Havaist durağı, Göztepe Köprüsü Havaist durağı, Yenisahra Havaist durağı.
Pendik – Pendik İDO Havaist durağı, Pendik YHT Gar Havaist durağı, Tavşantepe Metro Havaist durağı, Sabiha Gökçen Havalimanı Havaist durağı.
Üsküdar – Acıbadem Köprüsü Havaist durağı, Acıbadem Metro Havaist durağı, Uzunçayır Metro Havaist durağı.
Avcılar – Avcılar Metrobüs Havaist durağı, Ispartakule Havaist durağı.
Bağcılar – Güneşli Oteller Bölgesi Havaist durağı.
Bahçelievler – Şirinevler Meydan Havaist durağı, Yenibosna Kuleli Havaist durağı.
Bakırköy – Bakırköy İDO Havaist durağı, Ataköy 3. Kısım Havaist durağı.
Başakşehir – Başakşehir Metrokent Havaist durağı, Demirciler Sitesi Havaist durağı, Bahçeşehir Havaist durağı.
Bayrampaşa – Otogar Havaist durağı.
Beşiktaş  - Beşiktaş İskele Havaist durağı, Zincirlikuyu Metrobüs Havaist durağı, 4.Levent Metro Havaist durağı.
Beylikdüzü  - eylikdüzü Marmara Park Havaist durağı, Cumhuriyet Metrobüs Havaist durağı, TÜYAP Havaist durağı.
Beyoğlu  - Taksim Havaist durağı, Piyalepaşa Havaist durağı.
Büyükçekmece  - Büyükçekmece Havaist durağı, Tepecik Havaist durağı.
Çatalca  - Çatalca Devlet Hastanesi Havaist durağı.
Esenler  - Esenler Otogar Havaist durağı, Otogar Havaist durağı.
Esenyurt  - Ispartakule Havaist durağı, Beylikdüzü Marmarapark Havaist durağı, Cumhuriyet Metrobüs Havaist durağı.
Eyüp Sultan – Ayvansaray Metrobüs Havaist durağı, Nurtepe Viyadük Havaist durağı.
Fatih – Sultanahmet Havaist durağı, Eminönü Havaist durağı, Yenikapı İDO Havaist durağı, Yenikapı Marmaray Havaist durağı, Aksaray Metro Havaist durağı, Ulubatlı Metro Havaist durağı, Ayvansaray Metrobüs Havaist durağı.
Küçükçekmece – Halkalı YHT Havaist durağı, Halkalı Park Havaist durağı, Güneşpark Evleri Havaist durağı, Atatürk Mahallesi Havaist durağı.

İstanbul tatil ve seyahatlerinizde bilet11.com web adresimizden alacağınız uygun fiyatlardaki uçak biletiniz ve otobüs biletiniz ile daha hızlı ve konforlu bir yolculuğun tadını çıkartabilirsiniz. Detaylı bilgi ve rezervasyon işlemleriniz için 444 30 11 numaralı telefondan 7/24 hizmet veren müşteri hizmetlerimize bağlanabilirsiniz.

İstanbul Uçak Bileti

İstanbul uçak bileti almak Türkiye’nin en güvenilir uçak bileti arama sitesi bilet11.com ile artık çok daha kolay. Türkiye'nin her noktasından İstanbul uçak biletini en uygun fiyatla satın alın. 
 
İş seyahatleri, turistik geziler, tarihi yer ziyaretleri ve akraba ziyaretleri için en uygun İstanbul uçak biletini bilet11.com’dan kredi kartı, banka kartı ve havale yöntemi ile kolaylıkla satın alabilirsiniz. 
 
Bilet11.com’da Türk Havayolları (THY) İstanbul uçak bileti, Anadolu Jet İstanbul uçak bileti, Pegasus İstanbul uçak bileti, Onur Air İstanbul uçak bileti, Atlas Jet (Atlas Global) İstanbul uçak bileti ve tüm havayollarının İstanbul uçak biletlerini listeleyebilirsiniz. İstanbul uçak biletini listeledikten sonra istediğiniz İstanbul uçak bileti uçuşunu seçebilir ve 3D Güvenli Alışveriş yöntemi ile İstanbul uçak biletinizi çok kısa sürede, kullanıcı dostu uçak bileti sitemiz bilet11.com’dan alabilirsiniz. Bilet11.com sizler için tüm havayollarının İstanbul uçak bileti fiyatlarını karşılaştırarak en iyi seçeneği almanızı sağlar. 
 
İstanbul uçak bileti uçuş tarihleriniz net değilse ya da programınız esnek ise bilet11.com’da yer alan bilet fiyat grafiğini görüntüleyerek, en ucuz İstanbul uçak biletini hangi aylarda ya da hangi günlerde alabileceğinizi belirleyebilirsiniz. Bilet11.com’ dan yolculuğunuzun daha ekonomik ve daha keyifli hale getirecek yardımcı eklentiler sayesinde, en ucuz İstanbul uçak biletini satın alabilirsiniz.  
 
En uygun İstanbul uçak bileti için
bilet11.com web sitesini kullanabilir ya da 444 30 11 numaralı telefonu ücretsiz arayıp İstanbul uçak bileti satın alabilirsiniz.

 

Dünyada Görülecek Çok Şey Var!

Yeni yerler keşfetmek ister misiniz?
Whatsapp Hattı
Alo Bilet